Slutkonferens om Friluftslivets år 2021 och framtidens friluftsliv

Tor 30 sep 2021 10:01

Luften är fri arrangerar en slutkonferens om Friluftslivet år 2021 och framtidens friluftsliv, konferensen kommer hållas i Åre men även till stor del digitalt den 6-7 december 2021.

Fyra barn som leker i snön, med information angående en konferens

Det nationella samverkansprojektet Luften är fri har under 2021 genomfört Friluftslivets år 2021, projektets syfte är att få fler människor att prova friluftsliv samt ökad medvetenhet om friluftslivets värden. Nu närmar vi oss slutet av 2021 och Luften är fri arrangerar en konferens för att sammanfatta och diskutera framtidens behov för Friluftslivet år 2021.

Konferensen äger rum den 6-7 december i Åre, men en stor del erbjuds även digitalt för den som vill delta men inte har möjlighet att befinna sig på plats. Du som deltagare kommer erbjudas att delta på ett flertal föreläsningar, workshops samt tillfällen för erfarenhetsutbyte. Under konferensens första dag så kommer även priset för Årets naturvägledare 2021 att delas ut.

Peter Fredman, programchef för Mistra Sport & Outdoors och styrelseledamot för Svenskt Friluftsliv, är en av konferensens talare och Peter kommer den andra dagen av konferensen delta med två föreläsningar om bland annat friluftsliv och hållbar utveckling.

 

Här hittar du anmälan till konferens och program!

Sidan uppdaterades 2021-09-30