Hallå där Karin Berg!

Mån 20 maj 2024 15:48

Den 29 maj är det dags för Mistra Sport & Outdoors webbinarium "Idrott, friluftsliv och miljö – vägar till ökad hållbarhet". Karin Berg är samverkansledare i Mistra Sport & Outdoors och moderator för webbinariet.

Collage Webbinarium Mistra Sport & Outdoors

📅 Onsdag 29 maj

🕣 08:30-12.00

Varför ska jag vara med på webbinariet?

Om du vill veta mer om hur idrotten och friluftslivet kan bli mer miljömässigt hållbart - då vill du vill inte missa det här webbinariet. Det ett ypperligt tillfälle att ta del av den senaste forskningen, och dessutom höra om hur forskningen omsätts i praktiken. Du har dessutom möjlighet att ställa frågor om det är något du som publik vill lyfta.  

Vilka vänder sig webbinariet till? 

Det vänder sig till dig som är intresserad av miljömässig hållbarhet inom idrott och friluftsliv, oavsett om du är utövare, tillhör en idrotts- eller friluftsorganisation eller arbetar med fysisk planering inom de här frågorna.

Webbinariet har ett brett fokus och vi ser närmare på och diskuterar både kontextspecifika faktorer och förutsättningar på strukturell nivå, såväl som själva utövandet av idrott och friluftsliv. Det gör vi förhållande till progrmmets sex teman Kunskap och omvandling, Hållbara transportlösningar, Hållbar användning av mark och vatten, Material och hållbar utrustning, Hållbara evenemang och Beteenden, styrmedel och utveckling

Webbinariet avslutas med en paneldiskussion. Berätta om den.

Deltagarna i panelen är representanter och experter från Riksidrottsförbundet, Svenskt Friluftsliv, SKR och Mistra Sport & Outdoors. I panelen kommer du att få höra dem diskutera och reflektera kring de största utmaningarna och hur vi tillsammans kan arbeta för att övervinna dem. 

Varmt välkommen att anmäla dig!

Mer information om webbinariet "Idrott, friluftsliv och miljö – vägar till ökad hållbarhet" med tillhörande program

Anmäl dig till webbinariet här

Sidan uppdaterades 2024-05-23